
Carol Wilson
Gebundenes Buch
Regional Cooking of England
A culinary tour with more than 280 traditional recipes
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
13 °P sammeln!
An evocative tour of England, its regions and traditional foods, and a gorgeous collection of classic recipes.
Editor Carol Wilson is a food writer and historian who has contributed to many publications including The Times, The Illustrated London News, Heritage, Food and Wine, and Gastronomica. She has appeared on television promoting British food and discussing the history and usage of traditional ingredients. She is a member of the Guild of Food Writers.
Produktdetails
- Verlag: Anness Publishing
- Seitenzahl: 672
- Erscheinungstermin: 15. Januar 2024
- Englisch
- Abmessung: 291mm x 224mm x 43mm
- Gewicht: 2720g
- ISBN-13: 9780754835462
- ISBN-10: 0754835464
- Artikelnr.: 67859804
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für