Nicht lieferbar
Food Processing and Preservation (eBook, ePUB) - Naik, H. R.; Amin, Tawheed
Schade – dieser Artikel ist leider ausverkauft. Sobald wir wissen, ob und wann der Artikel wieder verfügbar ist, informieren wir Sie an dieser Stelle.
  • Format: ePub

This book provides an exhaustive coverage on all the types of food products processing and their preservation. It also provides a brief introduction to their importance in employment generation.
Note: T& F does not sell or distribute the hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.

  • Geräte: eReader
  • ohne Kopierschutz
  • eBook Hilfe
  • Größe: 10.93MB
Produktbeschreibung
This book provides an exhaustive coverage on all the types of food products processing and their preservation. It also provides a brief introduction to their importance in employment generation.
Note: T& F does not sell or distribute the hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.


Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.

Autorenporträt
H.R. Naik, Islamic University of Science and Technology, J&K, India. Tawheed Amin, Sher-e-Kashmir University of Agricultural Sciences and Technology of Kashmir, J&K, India.