Nicht lieferbar
Food Consumption in Medieval Iberia (eBook, PDF) - García Marsilla, Juan Vicente
Schade – dieser Artikel ist leider ausverkauft. Sobald wir wissen, ob und wann der Artikel wieder verfügbar ist, informieren wir Sie an dieser Stelle.
  • Format: PDF

In this book all the implications and meanings that food had on the Iberian Peninsula between the 13th and 15th centuries are analysed.

  • Geräte: PC
  • ohne Kopierschutz
  • eBook Hilfe
  • Größe: 28.15MB
Produktbeschreibung
In this book all the implications and meanings that food had on the Iberian Peninsula between the 13th and 15th centuries are analysed.


Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.

Autorenporträt
Juan Vicente García Marsilla is Professor of Medieval History at the University of Valencia, Spain. He has been a visiting professor at the Universities of Harvard, Paris-IV Sorbonne, Firenze, Venezia Ca' 'Foscari and Toulouse II-Le Mirail. He curated the exhibition Between Land and Faith: The Muslims in the Christian Kingdom of Valencia, 1238-1609 in 2008.