Diversity, Dynamics and Functional Role of Actinomycetes on European Smear Ripened Cheeses (eBook, PDF)
96,29 €
inkl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar
0 °P sammeln
Diversity, Dynamics and Functional Role of Actinomycetes on European Smear Ripened Cheeses (eBook, PDF)
- Format: PDF
- Merkliste
- Auf die Merkliste
- Bewerten Bewerten
- Teilen
- Produkt teilen
- Produkterinnerung
- Produkterinnerung
![](https://bilder.buecher.de/images/aktion/tolino/tolino-select-logo.png)
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei
bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
Hier können Sie sich einloggen
Hier können Sie sich einloggen
Sie sind bereits eingeloggt. Klicken Sie auf 2. tolino select Abo, um fortzufahren.
![](https://bilder.buecher.de/images/aktion/tolino/tolino-select-logo.png)
Bitte loggen Sie sich zunächst in Ihr Kundenkonto ein oder registrieren Sie sich bei bücher.de, um das eBook-Abo tolino select nutzen zu können.
- Geräte: PC
- ohne Kopierschutz
- eBook Hilfe
- Größe: 5.05MB
Andere Kunden interessierten sich auch für
- Extremophiles in Eurasian Ecosystems: Ecology, Diversity, and Applications (eBook, PDF)149,79 €
- Antarctic Terrestrial Microbiology (eBook, PDF)110,95 €
- Halophiles (eBook, PDF)149,79 €
- Psychrophiles: From Biodiversity to Biotechnology (eBook, PDF)213,99 €
- Microbial Ecosystems in Central Andes Extreme Environments (eBook, PDF)149,79 €
- Bacterial Metabolites in Sustainable Agroecosystem (eBook, PDF)149,79 €
- Acetic Acid Bacteria (eBook, PDF)213,99 €
-
-
-
Produktdetails
- Produktdetails
- Verlag: Springer International Publishing
- Erscheinungstermin: 3. November 2014
- Englisch
- ISBN-13: 9783319104645
- Artikelnr.: 43786140
- Verlag: Springer International Publishing
- Erscheinungstermin: 3. November 2014
- Englisch
- ISBN-13: 9783319104645
- Artikelnr.: 43786140
Smear ripened cheeses.- Genomics and functional role of actinomycetes on smear ripened cheeses.- Characterization of Actinomycetes from smear ripened cheeses - A polyphasic approach.- Actinobacterial diversity and dynamics as revealed by denaturing gradient gel electrophoresis.- Analyzing Metagenome of Smear Cheese Flora using Next Generation Sequencing Tools.- Microbial Interactions in Smear-Ripened Cheeses.- Structure Function Relationships of Microbial Communities.- Systems Biology of Smear Cheese Consortia.- Safety and Quality Aspects of Smear Ripened Cheeses.- Solid state fermentation.
Smear ripened cheeses.- Genomics and functional role of actinomycetes on smear ripened cheeses.- Characterization of Actinomycetes from smear ripened cheeses - A polyphasic approach.- Actinobacterial diversity and dynamics as revealed by denaturing gradient gel electrophoresis.- Analyzing Metagenome of Smear Cheese Flora using Next Generation Sequencing Tools.- Microbial Interactions in Smear-Ripened Cheeses.- Structure Function Relationships of Microbial Communities.- Systems Biology of Smear Cheese Consortia.- Safety and Quality Aspects of Smear Ripened Cheeses.- Solid state fermentation.