
Richard Thomas
Gebundenes Buch
The Whiskey Cookbook
Sensational Tasting Notes and Pairings for Bourbon, Rye, Scotch, and Single Malts
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
11 °P sammeln!
Unlock the secret to whiskey pairings with The Whiskey Cookbook.
Richard Thomas is the owner and managing editor of The Whiskey Reviewer, a leading web magazine for whiskey reviews and mixology and drinks news. Thomas’s opinions and advice on whiskey have appeared on ABC News, Discovery Channel programming, Style magazine and elsewhere. He was a longtime travel contributor to Yahoo!, and he has written for outlets as diverse as Dremel.com, USA Today, Chilled, Inside Hook, and Paste.
Produktdetails
- Verlag: Cider Mill Press
- Seitenzahl: 272
- Erscheinungstermin: 1. November 2022
- Englisch
- Abmessung: 256mm x 206mm x 30mm
- Gewicht: 1268g
- ISBN-13: 9781646433209
- ISBN-10: 1646433203
- Artikelnr.: 63483118
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für