
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
15 °P sammeln!
Delicious and nourishing vegetarian recipes the whole family will enjoy.
Claire Thomson is a chef, food writer and a constant source of family-cooking inspiration to her thousands of Instagram followers. Claire is a columnist for Country File Magazine and has written about food for publications including the Guardian, Telegraph, BBC Good Food Magazine and Delicious Magazine. Claire has appeared on BBC1's Saturday Kitchen, Channel 4's Sunday Brunch and BBC Radio 4's Woman's Hour. She has launched her own podcast 5oclockapron where she chops and chats with celebrity guests about what they put on their table for dinner. Her previous books include Art of the Larder, New Kitchen Basics, Home Cookery Year, Tomato and One Pan Chicken. This is her ninth book.
Produktdetails
- Verlag: Quadrille Publishing Ltd
- Seitenzahl: 272
- Erscheinungstermin: 6. August 2024
- Englisch
- Abmessung: 250mm x 179mm x 31mm
- Gewicht: 1034g
- ISBN-13: 9781837830589
- ISBN-10: 1837830584
- Artikelnr.: 69734940
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für