
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
Weitere Ausgaben:
PAYBACK Punkte
13 °P sammeln!
A fascinating history of Tudor food and drink, from swan-neck soup to roasted-alive goose.
Terry Breverton is a former businessman, consultant and academic and now a full-time writer. Terry has presented documentaries on the Discovery Channel and the History Channel. Terry is the author of many books for Amberley on many subjects, including: Owain Glyndwr, Richard III, Jasper Tudor, Owen Tudor, Tudor recipes, Henry VII, Welsh history and the First World War. He lives near Maesycrugiau in Carmarthenshire.
Produktdetails
- Verlag: Amberley Publishing
- Seitenzahl: 352
- Erscheinungstermin: 15. September 2015
- Englisch
- Abmessung: 236mm x 155mm x 33mm
- Gewicht: 652g
- ISBN-13: 9781445648743
- ISBN-10: 1445648741
- Artikelnr.: 42749160
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für