
Melanie Dupuis
Gebundenes Buch
The Little Book of Chocolate: Cakes and Pastries
Make Your Own Baked Goods at Home
Versandkostenfrei!
Sofort lieferbar
PAYBACK Punkte
5 °P sammeln!
A beautiful, bite-sized book of techniques and recipes to make your own chocolate cakes and pastries.
Melanie Dupuis trained as a pastry chef and caterer in France and worked in the country's best hotels and restaurants (Helene Darroze, Benoit Castel, Nomad Food & Design) before embarking on a second career as a food writer. Her first book, Patisserie, was published in 2014 and has been an international success.
Produktdetails
- Verlag: Hardie Grant Books (UK)
- Seitenzahl: 128
- Erscheinungstermin: 11. März 2025
- Englisch
- Abmessung: 190mm x 167mm x 18mm
- Gewicht: 408g
- ISBN-13: 9781784887193
- ISBN-10: 1784887196
- Artikelnr.: 71837715
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für