
Paula Haney
Gebundenes Buch
The Hoosier Mama Book of Pie
Recipes, Techniques, and Wisdom from the Hoosier Mama Pie Company
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
13 °P sammeln!
A gorgeous, easy-to-use guide to making delicious pie from the nationally celebrated Hoosier Mama Pie Company.
Paula Haney founded Hoosier Mama Pie Company in 2005. An Indiana native, she was formerly the head pastry chef at Pili.Pili, One Sixtyblue, and Trio, where she worked with head chef Grant Achatz. Haney and her husband live in Chicago, IL. Allison Scott works at Hoosier Mama Pie Company and develops their savory pies. She lives in Chicago, IL.
Produktdetails
- Verlag: Agate Publishing
- Seitenzahl: 384
- Erscheinungstermin: 13. August 2013
- Englisch
- Abmessung: 249mm x 212mm x 32mm
- Gewicht: 1146g
- ISBN-13: 9781572841437
- ISBN-10: 1572841435
- Artikelnr.: 36904530
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für