
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
17 °P sammeln!
A 25th anniversary edition of seasonal recipes from a traditional French garden.
Amanda Hesser is the founder and executive chair of Food52, which also encompasses the heritage brands Schoolhouse and Dansk, as well as a former New York Times food editor and the author of the bestselling and James Beard Award-winning Essential New York Times Cookbook. She lives in Brooklyn.
Produktdetails
- Verlag: W W Norton & Co Inc
- Seitenzahl: 640
- Erscheinungstermin: 22. April 2025
- Englisch
- Abmessung: 236mm x 192mm x 40mm
- Gewicht: 1284g
- ISBN-13: 9781324105411
- ISBN-10: 1324105410
- Artikelnr.: 70743302
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für