
Chris McDonald
Broschiertes Buch
The Complete Sous Vide Cookbook
More Than 175 Recipes with Tips and Techniques
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
13 °P sammeln!
Comprehensive guide to the latest trend in home kitchen - slow water bath cooking in vacuum-sealed bags, resulting in juicy and tender results.
Chris McDonald is an acclaimed chef and former restaurant owner in Toronto, Canada. His flair and appreciation of international foods makes him a hugely respected figure in food circles. He is also an esteemed cooking instructor.
Produktdetails
- Verlag: Firefly Books Ltd
- Seitenzahl: 416
- Erscheinungstermin: 1. September 2016
- Englisch
- Abmessung: 256mm x 179mm x 27mm
- Gewicht: 852g
- ISBN-13: 9780778805236
- ISBN-10: 0778805239
- Artikelnr.: 42559078
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für