
Jennie C. Benedict
Broschiertes Buch
The Blue Ribbon Cook Book
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
Weitere Ausgaben:
PAYBACK Punkte
12 °P sammeln!
More than four hundred timeless recipes highlight classic fare from the Bluegrass State.
Jennie C. Benedict (1860--1928) published numerous books in her lifetime and is most famous for the several editions of her Blue Ribbon Cook Book. Benedict was born in Harrods Creek, Kentucky, near Louisville. Susan Reigler is a former restaurant critic at the Louisville Courier-Journal and is the author of the Compass American Guide to Kentucky and Adventures in Dining: Kentucky Bourbon Country.
Produktdetails
- Verlag: The University Press of Kentucky
- Seitenzahl: 184
- Erscheinungstermin: 8. März 2022
- Englisch
- Abmessung: 214mm x 138mm x 18mm
- Gewicht: 254g
- ISBN-13: 9780813195339
- ISBN-10: 0813195330
- Artikelnr.: 62810217
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für