
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
13 °P sammeln!
Renowned pastry chef Gareth Whitton teaches you how to make the perfect tart with over 50 sweet and savoury recipes.
Gareth Whitton was the head pastry chef at Dinner By Heston Blumenthal before launching Tarts Anon as an online side hustle during Covid lockdowns. It soon snowballed into a hit retail store in inner-city Melbourne, Australia and an appearance on MasterChef Australia. Gareth does the baking, while his partner Cat – a speech pathologist with a knack for dessert logistics – oversees everything else.
Produktdetails
- Verlag: Hardie Grant Books
- Seitenzahl: 208
- Erscheinungstermin: 20. August 2024
- Englisch
- Abmessung: 261mm x 211mm x 25mm
- Gewicht: 982g
- ISBN-13: 9781743799314
- ISBN-10: 1743799314
- Artikelnr.: 69738982
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für