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This article investigates into=the consideration of water and food as the main source of typhoid fever to the habitats of katuba quarter in Kamina Haut-Lomami Province (DRC). It is basically a library and documentary researches, and it focuses on written tasks: such as different document consulted on the matter of typhoid fever that people of Katuba faced in water and food.The aim of this article is to help readers of this paper understand the source of this diseas. Es wurde vorgeschlagen, dass Ärzte und Krankenschwestern eine Lösung für dieses Problem finden, die es den Menschen ermöglicht, sicher und ruhig zu leben.…mehr

Produktbeschreibung
This article investigates into=the consideration of water and food as the main source of typhoid fever to the habitats of katuba quarter in Kamina Haut-Lomami Province (DRC). It is basically a library and documentary researches, and it focuses on written tasks: such as different document consulted on the matter of typhoid fever that people of Katuba faced in water and food.The aim of this article is to help readers of this paper understand the source of this diseas. Es wurde vorgeschlagen, dass Ärzte und Krankenschwestern eine Lösung für dieses Problem finden, die es den Menschen ermöglicht, sicher und ruhig zu leben.
Autorenporträt
Autoren: KYUNGU WA KAZEMBE William: Bachelor in Angewandter Pädagogik (Englisch); KASONGO NKULU NANCY: Bachelor in Angewandter Pädagogik (Englisch); NDAY MAKONGA PHILBERT: Bachelor in angewandter Pädagogik (Englisch); Alain ROBERT MAKABA N'GOYI: Bachelor in Public Health, Option: Human Nutrition; Joelle KASONGO WA KISHIMBA: Bachelor in Public Health.