
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
8 °P sammeln!
Originally published: Simplissime le Livre de Desserts Le + Facile du Monde in 2016 by Hachette Livre in France.
Jean-Françs Mallet, a trained professional chef as well as a talented photographer, has worked with some of the biggest names in cooking, including Joel Robuchon, Michel Kenever, and Michel Rostang. His work has appeared in magazines including Saveur, Elle, and Gourmet, and he is the author of more than two dozen cookbooks. He lives in France.
Produktdetails
- Verlag: Workman Publishing
- Seitenzahl: 288
- Erscheinungstermin: 20. März 2018
- Englisch
- Abmessung: 256mm x 209mm x 38mm
- Gewicht: 1394g
- ISBN-13: 9780316518512
- ISBN-10: 0316518514
- Artikelnr.: 48811949
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für