
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
10 °P sammeln!
100 ingenious recipes that will make you love your leftovers.
Sue Quinn is an award-winning food writer, cookbook author and journalist. Her articles and recipes regularly appear in the UK's leading food publications including the Telegraph, Sunday Times, Guardian, delicious and BBC Good Food magazines. She won the Fortnum & Mason's Online Food Writer Award in 2016.
Produktdetails
- Verlag: Quadrille Publishing Ltd
- Seitenzahl: 192
- Erscheinungstermin: 11. Januar 2024
- Englisch
- Abmessung: 232mm x 194mm x 24mm
- Gewicht: 788g
- ISBN-13: 9781837831418
- ISBN-10: 1837831416
- Artikelnr.: 68468231
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für