
Andrew F Smith
Broschiertes Buch
Pure Ketchup
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
11 °P sammeln!
Everything there is know about America's favorite sauce
Andrew F. Smith teaches culinary history at the New School University in Manhattan and is the author of nineteen books, including Popped Culture: A Social History of Popcorn in America, The Tomato in America: Early History, Culture, and Cookery, and Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine.
Produktdetails
- Verlag: University of South Carolina Press
- Seitenzahl: 242
- Erscheinungstermin: 1. April 2011
- Englisch
- Abmessung: 229mm x 152mm x 15mm
- Gewicht: 395g
- ISBN-13: 9781611170177
- ISBN-10: 1611170176
- Artikelnr.: 34774733
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für