
Northern Hospitality
Cooking by the Book in New England
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
14 °P sammeln!
A lively introduction to New England cooks, cookbooks, and recipes
Keith Stavely served as director of the Fall River Public Library. Kathleen Fitzgerald is a librarian at the Newport Public Library. Their previous book, America's Founding Food: The Story of New England Cooking, was published in 2004 to widespread acclaim. Visit their website at: http: //www.stavelyandfitzgerald.com.
Produktdetails
- Verlag: University of Massachusetts Press
- Seitenzahl: 488
- Erscheinungstermin: 28. Februar 2011
- Englisch
- Abmessung: 227mm x 154mm x 29mm
- Gewicht: 658g
- ISBN-13: 9781558498617
- ISBN-10: 1558498613
- Artikelnr.: 30165371
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für