
Jim Peyton
Broschiertes Buch
New Cooking from Old Mexico
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
8 °P sammeln!
Mexican cuisine spanning indigenous, pre-Hispanic, colonial, and contemporary eras
Jim Peyton is the author of four books about Mexican cooking, including La cocina de la frontera: Mexican-American Cooking from the Southwest, El Norte: The Cuisine of Northern Mexico, New Cooking from Old Mexico, and Classic Tex-Mex Cooking. He is a member of the International Association of Culinary Professionals and lives in San Antonio, Texas.
Produktdetails
- Verlag: Trinity University Press, U.S.
- Seitenzahl: 316
- Erscheinungstermin: 6. September 2022
- Englisch
- Abmessung: 221mm x 193mm x 30mm
- Gewicht: 666g
- ISBN-13: 9781595349880
- ISBN-10: 159534988X
- Artikelnr.: 63514913
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für