
Donna Hay
Gebundenes Buch
Modern Baking
Versandkostenfrei!
Sofort lieferbar
PAYBACK Punkte
15 °P sammeln!
The Australian cookbook author returns with a new look at how to master baking techniques and classic recipes.
Donna Hay is Australia's favourite and most trusted home cook, a household name, and an international food-publishing phenomenon. Donna's 27 books have sold more than 7 million copies worldwide, been translated into 10 different languages, and her television cooking shows have brought her signature style to life for viewers in more than 14 countries. In Australia, her recent books have dominated the bestseller charts, with Fresh and Light (2012) selling 202,000, The New Classics (2013) selling 160,000, Life in Balance (2015) selling 114,000 and Basics to Brilliance (2016) selling 106,000 copies to date. Her food range is stocked in supermarkets nationally. She is also the working mum of two beautiful boys.
Produktdetails
- Verlag: HarperCollins Publishers (Australia) Pty Ltd
- Seitenzahl: 399
- Erscheinungstermin: 23. Oktober 2018
- Englisch
- Abmessung: 273mm x 228mm x 40mm
- Gewicht: 1916g
- ISBN-13: 9781460756713
- ISBN-10: 1460756711
- Artikelnr.: 51494704
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für