
Michigan Herb Cookbook
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
10 °P sammeln!
Satisfy your palate with these regional recipes that incorporate home-grown Michigan herbs
Suzanne Breckenridge, formerly an instructor of both cooking and ceramics as well as a producer of herb-related public forums, is currently a food stylist and a caterer specializing in herbal cooking. Marjorie Snyder is President and founding member of the Madison, Wisconsin Herb Society, as well as a freelance food writer and a cooking instructor at the college level.
Produktdetails
- Verlag: University of Michigan Press
- Seitenzahl: 312
- Erscheinungstermin: 14. August 2001
- Englisch
- Abmessung: 228mm x 217mm x 20mm
- Gewicht: 712g
- ISBN-13: 9780472086948
- ISBN-10: 0472086944
- Artikelnr.: 21720860
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für