
Gianaclis Caldwell
Broschiertes Buch
Mastering Basic Cheesemaking
The Fun and Fundamentals of Making Cheese at Home
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
17 °P sammeln!
A complete, hands-on beginner's guide to the magic and satisfaction of making your own cheese
Gianaclis Caldwell is the head cheesemaker and owner of Pholia Farm, a licensed dairy well-known for its artisan, aged raw milk cheeses, and for its educational offerings including beginner to advanced cheesemaking courses. She also serves on the American Cheese Society regulatory and academic committee. Gianaclis is the author of several books including Mastering Artisan Cheesemaking , The Small-Scale Cheese Business , and The Small-Scale Dairy . She often writes and photographs for in culture: the word on cheese and other publications, and she blogs at gianacliscaldwell.wordpress.com.
Produktbeschreibung
- Verlag: New Society Publishers
- Seitenzahl: 192
- Erscheinungstermin: 1. April 2016
- Englisch
- Abmessung: 253mm x 205mm x 12mm
- Gewicht: 456g
- ISBN-13: 9780865718180
- ISBN-10: 0865718180
- Artikelnr.: 43750081
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für