
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
8 °P sammeln!
A collection of stylish and relaxed Australian cafà style breakfast and brunch dishes to cook and enjoy at home.
Shelagh Ryan grew up in Brisbane, Australia in a family who loved to cook and eat. Shelagh experienced a cooking epiphany when she moved to foodie Melbourne. This inspired her to quit her job and move to London, where she set up Lantana Café in 2008 - London's first truly Australian café. It has won several accolades, including TimeOut's 2010 'Best Café'. Shelagh also writes the popular blog, Scrambling Eggs: scramblingeggs.blogspot.co.uk. Café Kitchen is her first book.
Produktdetails
- Verlag: Ryland, Peters & Small Ltd
- Seitenzahl: 144
- Erscheinungstermin: 14. August 2018
- Englisch
- Abmessung: 178mm x 218mm x 19mm
- Gewicht: 538g
- ISBN-13: 9781849759724
- ISBN-10: 1849759723
- Artikelnr.: 49560311
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für