
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
13 °P sammeln!
60 crisp, crunchy, spicy fried chicken dishes showcasing recipes from East and Southeast Asia
Susan Jung has been Food and Drinks Editor at the South China Morning Post for over 20 years. Since 2015 she has been the Hong Kong, Taiwan and Macau Academy Chair for the World's 50 Best Restaurants and Asia's 50 Best Restaurants.
Produktdetails
- Verlag: Quadrille Publishing Ltd
- Seitenzahl: 176
- Erscheinungstermin: 13. April 2023
- Englisch
- Abmessung: 249mm x 192mm x 21mm
- Gewicht: 786g
- ISBN-13: 9781787139336
- ISBN-10: 1787139336
- Artikelnr.: 65833266
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für