
Versandkostenfrei!
Erscheint vorauss. 21. Oktober 2025
PAYBACK Punkte
17 °P sammeln!
The top joint in Texas shares its secrets to award-winning barbecue.
Lisa Fain is the James Beard award-winning author of several books and creator of the food blog Homesick Texan. After working as pitmaster at Freedmen's and Banger's, Jalen Heard and his friends opened Goldee's. Before Lane Milne opened Goldee's, he worked at Freedmen's and Micklethwait Craft Meats. After working at Valentina's and La Barbecue, Jonny White opened Goldee's. He loves to share barbecue knowledge. Will Milne is a visual content creator and educator.
Produktdetails
- Verlag: University of Texas Press
- Seitenzahl: 256
- Erscheinungstermin: 21. Oktober 2025
- Englisch
- Abmessung: 254mm x 203mm x 28mm
- Gewicht: 454g
- ISBN-13: 9781477332023
- ISBN-10: 1477332022
- Artikelnr.: 73609638
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für