
Natalie Paull
Gebundenes Buch
Beatrix Bakes
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
16 °P sammeln!
Creative baking recipes, with seasonal mix-and-match alternatives for each, in a beautifully illustrated package
Natalie Paull has been baking and loving all things sweet for more than twenty-five years. She started cooking in professional kitchens at the age of eighteen and spent her formative years working with Australian food luminaries Maggie Beer and Stephanie Alexander. Nat opened the cultish but tiny blink-and-you'll-miss-it Beatrix Bakes in inner-city Melbourne in 2011. Crowds line up in the rain to secure a slice (or more!) of the day's ever-colorful - and delicious - offerings. In following her heart and baking the cakes she loves to eat, Nat has established a reputation for melding the traditional pillars of cake baking with her distinct brand of irreverent innovation. Also, she eats a lot of cake. Every day.
Produktdetails
- Verlag: Hardie Grant Books
- Seitenzahl: 256
- Erscheinungstermin: 17. März 2020
- Englisch
- Abmessung: 254mm x 197mm x 30mm
- Gewicht: 1074g
- ISBN-13: 9781743795255
- ISBN-10: 1743795254
- Artikelnr.: 57130377
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für