16,99 €
inkl. MwSt.

Versandfertig in über 4 Wochen
payback
8 °P sammeln
  • Broschiertes Buch

Ein Jahr lang hat sich Anthony Bourdain in seiner Küche, dem Ort seines leidenschaftlichen Wirkens, nicht blicken lassen. Statt in den eigenen Töpfen zu rühren, hat er in fremde geschaut, statt zu kochen, hat er sich bekochen lassen ? auf einer kulinarischen Reise, die ihn fast um die ganze Welt führte und die zu einer phantastischen Odyssee geriet ...

Produktbeschreibung
Ein Jahr lang hat sich Anthony Bourdain in seiner Küche, dem Ort seines leidenschaftlichen Wirkens, nicht blicken lassen. Statt in den eigenen Töpfen zu rühren, hat er in fremde geschaut, statt zu kochen, hat er sich bekochen lassen ? auf einer kulinarischen Reise, die ihn fast um die ganze Welt führte und die zu einer phantastischen Odyssee geriet ...
Autorenporträt
Anthony Bourdain
Rezensionen
'It works extremely well. In large part because Bourdain is a very funny writer; sharp, honest and with a beguiling mix of belligerence and sensitivity' SUNDAY TELEGRAPH
Food Writer of the Year - Bon Appétit

"[Bourdain] is a one-man army traveling the world on his stomach--and his droll wit." - People

"None of your limp-wristed, pinch-mouthed, hoity-toity delicacies for this guy." - Elle

"Bourdain's mission is to show the cool, un-Martha side of the culinary world." - Time magazine

"Mighty engaging.... [Bourdain's] snappy, full-bore writing style--whether being sarcastic, passionate, or descriptive--is good entertainment." - Kirkus Reviews

"Adventurous and opinionated, [Bourdain] is very good company." - Milwaukee Journal Sentinel

"Brilliant. A chain-smoking, hard-drinking, cut-to-the-chase guy's guy, ready to try anything new and different." - Minneapolis Star Tribune

"Some fine food adventure reading.... Bourdain offers excellent insight into real food." - San Francisco Chronicle

"If you're looking for a camel ride and an amiable companion, you could do a lot worse." - Washington Post

"Vintage Bourdain." - Dallas Morning News