
Peter Hertzmann
Broschiertes Buch
50 Ways to Cook a Carrot
Versandkostenfrei!
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
13 °P sammeln!
If you can manage 50 ways of cooking one ingredient, the carrot, you can master cooking any dish, to perfection.
Peter Hertzmann is a passionate cook, and educator on food cooking, with years of teaching to his name. He is a professionally trained cook, completing 'stage' placements in several high end restaurants in France, then worked in restaurants, and produced complicated seven course menus as part of a team over many years. He has taught in prisons and colleges of further education. He had a career in physics before turning to cookery.
Produktdetails
- Verlag: Prospect Books
- Seitenzahl: 224
- Erscheinungstermin: 20. Juni 2019
- Englisch
- Abmessung: 233mm x 156mm x 17mm
- Gewicht: 440g
- ISBN-13: 9781909248632
- ISBN-10: 1909248630
- Artikelnr.: 54993070
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für