eBook, ePUB

Advanced Research Methods in Food Processing Technologies (eBook, ePUB)

Technology for Sustainable Food Production

Redaktion: Malik, Junaid Ahmad; Watharkar, Ritesh B.; Birwal, Preeti; Goyal, Megh R.
Versandkostenfrei!
Sofort per Download lieferbar
148,95 €
inkl. MwSt.
Alle Infos zum eBook verschenken
Weitere Ausgaben:
PAYBACK Punkte
74 °P sammeln!
Presents new research on advanced technologies for food processing, discussing cold plasma, ultrasound processing, thermosonication, microwave processing, high-pressure processing, electrospinning technology, encapsulation techniques, 3D food printing, ELISA in food authentication, nanotechnology in food processing, etc.

Dieser Download kann aus rechtlichen Gründen nur mit Rechnungsadresse in A, B, BG, CY, CZ, D, DK, EW, E, FIN, F, GR, HR, H, IRL, I, LT, L, LR, M, NL, PL, P, R, S, SLO, SK ausgeliefert werden.