
Björn Olfenius
Gebundenes Buch
Forage for Flavor
Refined by Nature, Where Swedish Seasons Meet Wild Elegance
Versandkostenfrei!
Versandfertig in über 4 Wochen
PAYBACK Punkte
14 °P sammeln!
Forage for Flavor celebrates wild, seasonal cooking, transforming Sweden's natural bounty into gourmet dishes by Nordic traditions.
Björn Olfenius is a chef, artist, and author renowned for blending culinary innovation with artistic expression. Born in Berlin and now residing in Sweden, Olfenius draws inspiration from Nordic landscapes to craft dishes that celebrate wild, seasonal ingredients. His work reflects a deep respect for nature, sustainability, and the art of cooking, offering a unique perspective that transforms foraged ingredients into culinary masterpieces.
Produktdetails
- Verlag: Bjorn Olfenius
- Seitenzahl: 84
- Erscheinungstermin: 1. Dezember 2024
- Englisch
- Abmessung: 216mm x 279mm x 10mm
- Gewicht: 567g
- ISBN-13: 9789153127307
- ISBN-10: 9153127307
- Artikelnr.: 72506694
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für