
Ingram Christine
Broschiertes Buch
Making Bread at Home
100 Recipes for Traditional Breads of the World Shown in 600 Photographs
Versandfertig in 2-4 Wochen
PAYBACK Punkte
7 °P sammeln!
There is something undeniably special about freshly baked bread. Why does it smell so good? This guide provides the answers, combining close-up photographs with essential information and delicious recipes. Organized by country, it includes over 100 breads from every corner of the globe - from France and Italy to the West Coast of America.
By Christine Ingram and Jennie Shapter
Produktbeschreibung
- Verlag: Anness Publishing
- Seitenzahl: 256
- Erscheinungstermin: 7. Januar 2015
- Englisch
- Abmessung: 234mm x 157mm x 18mm
- Gewicht: 644g
- ISBN-13: 9781780193380
- ISBN-10: 1780193386
- Artikelnr.: 40888173
Herstellerkennzeichnung
Libri GmbH
Europaallee 1
36244 Bad Hersfeld
gpsr@libri.de
Für dieses Produkt wurde noch keine Bewertung abgegeben. Wir würden uns sehr freuen, wenn du die erste Bewertung schreibst!
Eine Bewertung schreiben
Eine Bewertung schreiben
Andere Kunden interessierten sich für